30 Ekim 2014 Perşembe

Gulleri Savasi 17. Bolum izle Full HD Tek Parca Hd izle


Gülleri Savaşı 17. Bölüm takılmadan izle Reytingleri Alt üst Eden dizi Gülleri Savaşı Kendisinden beklendiği gibi yine heyecanlı yine süper bir bölümle Sevenlerini yalnız bırakmayarak Ekranda olacak. Sitemizde dizi yayınlanırken parça parça olarak izleme fırsatını elde edebilirsiniz

Gülleri Savaşı 17. Bölüm Full online izle,Gülleri Savaşı 17. Bölüm Tek Part hemen izle,Gülleri Savaşı 17. Bölüm takılmadan izle Gülleri Savaşı 17. Bölüm Full HD hemen izle , Gülleri Savaşı Son Bölüm ücretsiz izle,Gülleri Savaşı 17. Bölüm izle

Kanal D'nin yeni dizisi olan Güllerin Savaşı izleyenlere yine karmaşık bir aşk çıkmazı sunuyor.

Başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder, Yiğit Kirazcı ve Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yapımcılığını MED Yapım'dan Fatik Aksoy üstleniyor.

Gülru İstanbul'un kenar mahallerinde dünyaya gelmiş fakat babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyümüştür. Çocukken en büyük hayali ise köşkün kızı olan Gülfem gibi olabilmektir.

Gülru çocukluk aşkı olan Mert ile bir barışıp bir kopan bir ilişki yaşamaktadırlar. Fakat Gülru'nun hayatı köşkün kızı olan Gülfem'in geri dönmesi ile bir anda değişir. Bir zamanlar hayran olduğu kızın sevgilisi olan Ömer Gülru'ya ilgi duymaya başlar ve Gülru'nun da aklını çeler. Bunun üzerine köşkte ve Gülru'nun hayatında bir aşk fırtınası başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder